hoofdmenu

Kleuradvies

Kleur heeft een enorme invloed op hoe we eruit zien, hoe we ons voelen en hoe we op anderen overkomen!

 

Kleur is een prachtige manier om je uiterlijk te versterken. Door kleuren te dragen die bij je natuurlijke kleurkenmerken passen krijg je een meer gezonde, energieke en vitale uitstraling.

Tijdens het kleuradvies bespreken we eerst jouw levensstijl, kleding, make-up, winkelgewoontes en de kleuren die je al graag draagt. Door te kijken naar combinatie van de kleur van je huid, ogen en haar zal ik je laten zien welke kleuren je het meest optimaal tot je recht laten komen.

Je leert hoe je je persoonlijke kleuren het beste kunt dragen en hoe je ze in je garderobe kunt verwerken. Je krijgt advies over basiskleuren die je kunt gebruiken voor de basics in je garderobe, zoals jasjes, broeken en pakken. Tot slot word je opgemaakt in jouw persoonlijke make-upkleuren met Colour Me Beautiful make-up.

Je ontvangt een kleurenpaspoort met daarin een kleurenpalet met 36 of 42 kleurvoorbeelden in stofjes in een luxe mapje waarmee je eenvoudig en snel in winkels jouw meest optimale kledingkleuren kunt vinden. Winkelen wordt weer fijn. Goed voor je gevoel en zelfvertrouwen en goed voor de portemonnee!

Tijdens het kleurenadvies ontdek je:

 Jouw dominante kleuren zijn die het beste bij je passen door de combinatie van de kleur van de huid, ogen, haar en je persoonlijke smaak en behoefte

Welke kleuren iets toevoegen aan jou en wat je het liefst zou willen doen

De make-up kleuren die van nature bij je passen en hoe je deze kunt gebruiken om eruit te zien zoals je wilt

Hoe je de kleuren die je al hebt het beste kunt dragen

Hoe je jouw garderobe kunt samenstellen en nieuwe combinaties kunt maken

Waar je jouw kleuren dit seizoen kunt vinden

Uitgebreid kledingkleuradvies – duur: 1.30 uur
I
nclusief make-up en kleurenpaspoort  € 155,00
Exclusief kleurenpaspoort  € 95,00

Kort kleuradvies – duur: 45 minuten
inclusief make-up  € 42,50

 

colourfooter